Meer van mij

Vorig jaar, ergens in augustus als ik het goed onthouden heb, stuurde ik een e-mail naar Studio cake smash om een afspraak te maken voor Colin’s eerste verjaardag. Voorheen vonden we zo’n cakesmash maar overdreven gek gedoe, maar na een jaar ellende en vooral heel veel foto’s van een baby die alleen maar kon huilen en krijsen waren we op zoek naar een afsluiter van het eerste jaar waar we met plezier op terug konden kijken en waar we hopelijk foto’s van een blije baby aan over zouden houden.

Welkom Colin

Al snel kreeg ik een reactie van Manon, er was nog plek twee weken voordat Colin jarig zou zijn. Zo zou ze ook nog tijd hebben om een mooie uitnodiging te maken voor zijn verjaardag vertelde ze. We (ik dus, want wat kon Mark het schelen) mocht mijn wensen doorgeven voor het decor en Manon beloofde er wat moois van te maken. En ook voor een taart zonder melk draaide ze haar hand niet om (later bleek ze er best heel druk mee te zijn geweest, dus extra fantastisch dat ze rekening kon houden met Colin’s allergie).

Op 28 oktober was het dan zover. Colin had natuurlijk niet geslapen, want hij sliep nooit en wij waren bang voor een fiasco. Maar dat bleek helemaal niet nodig te zijn. In de studio was voor Colin zoveel te ontdekken dat hij helemaal geen tijd had om te huilen. Manon had een supermooi decor gemaakt dat qua kleuren heel goed pastte bij ons kleine witte spookje. Manon en haar schoonvader (de fotograaf) zorgden ervoor dat we ons alle drie op ons gemak konden voelen en hoewel Colin bang was voor de taart (wie verwacht dat nou?) had hij ook ontzettend veel pret. We hebben er een onwijs mooie set foto’s aan over gehouden, waarbij hij op enkele foto’s zelfs lachend staat! Voor ons zijn deze foto’s echt onvoorstelbaar waardevol.

IMG_6188

Maar hier hield het niet op. Manon barst van de energie én de ideeën en ik voelde best een klik met haar. Toen ze me vroeg of ik voor haar blog wou schrijven hoefde ik er ook niet lang over na te denken om nog een keer met haar af te spreken om de plannen door te nemen. Het heeft door mijn burn-out langer geduurd dan ik had gewild, maar nu kan ik zeggen: ik ga schrijven voor de blog van Studio cake smash!

Ik hoop hier onder andere al mijn meer moeder-achtige schrijfsels een plekje te kunnen geven. Voor wie het leuk vind om ook deze schrijfsels van mij te lezen, de blog van Studio cake smash vind je hier.

Advertenties

Hier mag je reageren

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.