Over mij

Hoi!

Ik ben Laura, 31 jaar.

Vroeger stond hier dat ik later psycholoog zou worden, omdat ik toen psychologie studeerde. Inmiddels doe ik communicatie- en social media werkzaamheden en organiseer ik evenementen voor internationale studenten van een universiteit. Ook heel leuk! Maar voor de hobby lees ik nog wat psychologieboeken.

Verder is nog veel hetzelfde als toen ik met deze blog begon. Ik ben nog steeds samen met Mark, samen hebben we een zoon: Colin. Net als toen, hou ik nog steeds van koken en bakken en doe ik dat veganistisch. Ik leef graag zo bewust en “groen” mogelijk en ik hoop via mijn blog mensen te inspireren hetzelfde te doen.

Ik zou hier willen schrijven wat ik in mijn vrije tijd doe, maar mijn vrije tijd gaat sinds anderhalf jaar volledig op aan Colin. Dus in mijn vrije tijd aai ik geitjes op de kinderboerderij, bak ik koekjes (al dan niet van zand), vingerverf ik, speel ik in de zandbak en kijk ik Sesamstraat. En wanneer ik echt even tijd voor mezelf heb lees ik een boek, schrijf wat (bijvoorbeeld hier) of leer ik naaien.

Ik hoop dat je deze blog met plezier leest!

Liefs,

Laura

 

P.S.: Wil je samenwerken of ben je op zoek naar iemand voor een schrijfopdracht? Mijn contactgegevens vind je hier.

 

Advertenties

2 gedachten over “Over mij

  1. Wat een super lief hertje op je achtergrond;) Wat grappig, ik studeer ook neuropsychologie, en wil ook langzaam vegan gaan eten! probeer ook allemaal recepten en baksels uit op mn blog, Ga je blog volgen! 😉

Hier mag je reageren

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.